Tisztelt Partnerünk!


Mint ahogy a megszólításból is látszik, egyenrangú Partnerként látjuk üzletünkben, legyen Ön betérő érdeklődő vagy már visszatérő vásárlónk. Ugyanolyan figyelmet fordítunk akár egy kérdés megválaszolására, mint egy megrendelt csomag célba juttatására. Ez tekinthető vállalkozásunk alapfilozófiájának is, hiszünk a gyors kommunikáción alapuló kiszolgálás hatékonyságában, melyet a mai felgyorsult világ úgymond megkövetel. Sokszor nehéz eligazodni a hatalmas információ áradattal szemben, amit az online kereskedelem zúdít ránk és ilyenkor a legnagyobb segítség, ha egy segítő kezet találunk. Közel 20 éves műszaki tapasztalattal a hátunk mögött minden esetben a legmegfelelőbb megoldást fogjuk ajánlani, amennyiben megosztja velünk járművével kapcsolatos problémáját. Ezzel a kis pluszszolgáltatással szeretnénk egy személyre szabottabb és közvetlenebb hangot találni, melynek köszönhetően még több elégedett vásárlót láthatunk köreinkben.


A GH brand létrejötte a kilencvenes évekig nyúlik vissza, amikor is a két alapító lengyel fiatalember megérezte azt a piaci rést, amit a nyugati, jó minőségű, ám egyre öregedő járművek keltettek. Az új, gyári alkatrészek az autók árához sokszor irreálisak voltak, így az igény nőtt a megbízható, méretpontos és jó minőségű utángyártott alkatrészekkel szemben. Mint az valószínűleg már kiderült, a GH márkanév elsősorban futómű és elektromos alkatrészekhez kapcsolódik. Ezek rendkívül lényeges részei egy járműnek, így fontos a megbízható és tartós működésük. A GH teljes mértékben megfelel ezen elvárásoknak, tanúsítja ezt a sokéves felhasználói tapasztalat is.


Remélhetőleg ezzel a néhány gondolattal sikerült közelebb kerülnünk egymáshoz és immár Partnerünkként várjuk online felületünkön, ahol készségesen állunk rendelkezésére.


Tisztelettel: a GH magyarországi viszonteladója!